Voksne må også lege

Voksne må også lege

juli 27, 2019 Slået fra Af YTRINGSFRIHEDSFORKÆMPER

…Det er filosofien bag Lovetoys. Vi ønsker at gøre det muligt for dig som kunde at købe sexlegetøj i et pænt og rent miljø samtidig med at service er i højsædet. For at sikre netop dig som kunde, at du får et produkt der ikke har været ude hos en anden kunde, er vi meget påpasselige mht. returnerede varer. Vi kan ikke gensælge vare til imtim brug (sexlegetøj)hvis de har været åbnet og testet af andre kunder. Du skal fortsat have det godt med dine køb, så hvis varen har en fejl, sender du blot varen tilbage. Andre varer kan returneres i uåbnet emballage, andre varer igen, eksempelvis sko, kan returneres hvis de er prøvet på guldtæppe, og man herefter konstatere at størrelsen er forkert, så bytter vi eller refunderer varebeløbet hvis dette ønskes.

Hos Lovetoys vægter vi kvalitet som det højeste – både før og efter dit køb. Derfor vil du se at præsentationen af varerne på siden vil være af lige så høj kvalitet som varen selv – så behøver du ikke at være i tvivl.

 

 

Sexmaskiner – Kneppemaskiner

Ønsker du at give dig selv eller din partner nogle ultimative seksuelle oplevelser, vil en kneppemaskine være optimal at bringe med ind i soveværelset. Samtidig har du og din partner også mulighed for at have en trekant uden at invitere en ekstra person hjem i sengen.

Kneppemaskinen er dog også særdeles velegnet til leg onani – altså leg med kun dig og kneppemaskinen.

Kneppemaskinen kan også være særdeles spændene at have med i legen når eksempelvis din partner binder dig fast og derefter tilfredsstiller dig bedst muligt og dertil selvfølgelig bruger både sig selv og kneppemaskinen.

Kneppemaskine, fuckmachine, sexmachine – en kneppemaskine har mange navne.