Du kan gøre lige hvad du vil

Du kan gøre lige hvad du vil

september 5, 2020 Slået fra Af Redaktør

For mange kan det godt være lidt svært at forstå. Det her med, at man kan gøre lige netop det, som man gerne vil. Måske handler det mere om mod, end at det handler om så meget andet. Måske kan det også være svært at sætte ord på, hvad det egentlig er, at det handler om. Det er bare vigtigt, at man går i gang med at gøre det, man gerne vil. Det er uanset, om man gerne vil til Whiskysmagning, ud at rejse eller noget helt tredje. Det handler om at turde at tænke over, hvad man gerne vil.

Hvad går du og drømmer om?

Alle har drømme. I hvert fald alle dem, der tør. Men det kan også føles lidt farligt at drømme. For hvad, hvis det, man gerne vil, ikke bliver opfyldt? Ja, den risiko er der jo altid, men er der noget, som man ønsker sig nok, så skal man også nok få det. Det kan siges, at det er en lov i livet. Hvis man ikke tror på den, så skal man selvfølgelig sørge for at få den prøvet af. Så kan man nemlig nemt finde ud af, at den virker lige efter hensigten. Hvis du gerne vil finde ud af, hvad du vil, så find et stykke papir og en kuglepen frem. Det kan være godt at skrive alt det ned, du gerne vil. Også selvom det godt kan tage lidt tid. Det er vigtigt, at du drømmer frit, og at du derfor skriver alt det ned, du kan komme i tanker om.

Det koster ikke noget at drømme

Det er vigtigt at vide, at det ikke koster noget at drømme. Men det, der kan ske, er selvfølgelig, at alle dine drømme bliver indfriet. Det vil de med sikkerhed blive før eller siden. I hvert fald hvis du ønsker dig det nok. Det er som nævnt ikke alle, der tør at drømme, og det kan være svært at sige, hvad der står i vejen. Det ved man altid kun selv. Måske skal man undersøge, hvad man gerne vil, og måske skal man også tænke lidt over det. Det gør ikke så meget, at det tager tid at nå sine drømme. Det vigtige er, at man før eller siden vælger at gå efter dem. Så skal det hele nok blive rigtig godt. I hvert fald før eller siden.