Derfor skal du leje en container

Derfor skal du leje en container

august 25, 2018 Slået fra Af Danielsen

Der kan være rigtig mange situationer, hvor det er helt fornuftigt for dig at leje en container. En del tænker på skrald og ragelse, når de hører ordet container. Andre tænker på import containere, der fragtes med skibe. I dag er containere dog meget mere end det. I dette indlæg beskrives forskellige situationer, hvor det kan være helt fornuftigt at leje en container. Det skal nævnes, at det ikke er muligt at komme ind på alle tænkelige scenarier, så der kan sagtens være tidspunkter, hvor en container er perfekt for dig, selvom det ikke er nævnt i artiklen.

Skal der bygges om?

En situation, hvor containeren kan være meget behjælpelig, er, hvis du skal have bygget nyt hus eller have renoveret det gamle. At bo blandt murbrokker, støv og værktøj kan stresse de fleste familier. For at undgå unødige diskussioner kan du i stedet overveje at leje en beboelsesvogn. Dette er container på hjul, der leveres til din adresse. Vognene er udstyret med vand og el, og de kan fås op til 8 personer. I vognen finder du et køkken-alrum, toilet og bad. Herudover er der et antal soverum afhængigt af, hvor mange der skal bo i vognen. Ved at vælge en beboelsesvogn kan du og din familie få fred og slappe af, mens håndværkerne arbejder på huset. Desuden kan denne løsning frem for f.eks. et hotelværelse styrke sammenholdet i familien, når i skal bo tæt.

Den klassiske anvendelse af lejede containere

De situationer, hvor der oftest lejes containere, er når folk har ting, der skal smides ud. Det kan være haveaffald, gamle murbrokker, skrammel fra loftet eller andet. Her lejes ofte en åben container, der stilles på din adresse. Når din lejeperiode er gået afhentes containeren af udlejningsfirmaet, der sørger for at ekspedere dit skrald, haveaffald eller andet. Slutteligt får du så en regning på det affald, der blev kørt væk.

Containere kan bruges til flytning eller opmagasinering

Andre situationer, hvor containere i dag ofte anvendes er under flytning. Du bestiller en container, når du skal pakke ned i dit gamle hus eller lejlighed. Efterhånden som tingene pakkes ned, placeres de i flyttecontaineren, der er placeret efter ønske. Når du er helt klar til at flytte, kontakter du så bare firmaet, hvor containeren er lejet, og de får dine ting transporteret til dit nye hjem. Her har du så igen nogle dage til at pakke ud, inden containeren bliver afhentet. Denne løsning er god, hvis du ikke bryder dig om flyttemænd, der skal pille ved dine ting.

Hvis du flytter til et mindre hjem, kan du desuden leje containere til opmagasinering. Dette gælder også ved tidligere nævnte eksempel, hvis du skal bygge om. Du har brug for et sted til dine ting, indtil du finder mere plads, eller indtil dit hus er klar til indflytning. Flyttecontainere fås i flere størrelser, så om du er typen med mange eller færre ting, så kan du få en container, der passer til dit behov. Prisen på en container afhænger af udbyderen, så kontakt forskellige låne firmaer og få den bedste pris.