Brug massagelys til forspil

Brug massagelys til forspil

januar 5, 2019 Slået fra Af YTRINGSFRIHEDSFORKÆMPER

Når det kommer til sex er det altid vigtigt med forspil. Det betyder ikke, at man ikke kan gå til den mellem lagenerne uden forspil, men det bliver altid bedre hvis man tager sig tid. Det er derfor, at man ofte kan få en lidt uheldig oplevelse hvis man har for travlt. Man når slet og ret ikke at føle hinanden og det kan være problematisk for lysten da man ikke når at få samme energi. Sørger man for at have god tid når man skal have sex får man ikke dette problem. Så kan man nemlig nå at mærke hinanden på den helt rigtige måde. Med et massagelys kan I have et dejligt forspil, som I begge vil sætte stor pris på. I vil uden tvivl nyde at skiftes til at massere hinanden da det gør, at I kommer helt tæt på hinandens kroppe.

Køb massagelys med foretrukken duft

Med tiden har duftlys fået et dårligt rygte og mange mennesker har en helt klar ide om, at de ikke kan lide duften af duftlys. Det er dog uden tvivl fordi, at de har duftet til et forkert duftlys. Har et lys en meget gennemtrængende duft, som slet og ret lugter af for meget vil man hurtigt blive træt af det. Hvis man derimod har et duftlys med en diskret duft af noget som man godt kan lide vil situationen være en helt anden.

Når man køber et massagelys er det vigtigt, at man køber det med en duft man kan lide. Måske har man tidligere haft et duftlys, som duftede af vanille. Har man lugtet meget til dette lys vil man nok være forholdsvis træt af det. Derfor er det ikke den bedste ide at købe et massagelys med luften af vanille. Det er heldigvis også nemt at finde massagelys med helt andre dufte. En duft, som generelt er kendt for at være god og meget erotisk er chokolade og karamel. De søde dufte gør folk helt kulrede og i godt humør. Derfor er det en god ide at vælge en af disse dufte når I skal vælge det helt rigtige duftlys.

Massagelys kan skabe grobund for god massage

Meget ofte er det sådan, at folk enten er gode til at massere eller ej. Nogle er så gode til det, at folk næsten bønfalder dem om at massere dem. Disse mennesker vil uden tvivl få stor gavn af et af de mange dejlige massagelys der findes derude.

Der er også de mennesker, som ikke så tit får at vide, at de er gode til at massere. Disse mennesker vil måske ikke have lige så meget lyst til at få et massagelys ind i soveværelset. De har måske dårlig erfaring med at massere, men den gode nyhed er, at det er noget, som alle kan lære. For det eneste det kræver er en god partner, som er tålmodig og som er god til at kommunikere. For når man går i gang med massagelyset er det vigtigt, at man undervejs gør det meget klart hvad man kan lide og hvad man ikke kan lide.